Liefst drie Rode Duivels in Premier League-team van de maand
Redactie
| 2 reacties
Liefst drie Rode Duivels in Premier League-team van de maand

Enkele van onze Belgische voetballers presteerden in maart uitstekend in de Engelse competitie. Drie Belgen werden door de statistieken van WhoScored.com genomineerd voor het elftal van de maand in de Premier League.

Marouane Fellaini liet afgelopen maand zien waarom hij voor zoveel geld van Everton naar Manchester United transfereerde. De middenvelder heeft eindelijk zijn beste vorm opnieuw te pakken en dat etaleerde hij ook bij de Rode Duivels. Hij krijgt een score van 8,1/10.

Eden Hazard presteert al een heel seizoen uitstekend bij Chelsea. Niets minder geldt voor de maand maart, waarin hij een score van 8,2 krijgt. Enkel twee Arsenal-spelers doen beter: Kieran Gibbs met 8,7 en Olivier Giroud met 8,4.

Hazard in het elftal van het jaar

De kleine dribbelaar staat met een gemiddelde score van 8,02 ook in het elftal van het jaar. Hij presteert met deze score ook nog eens het beste van iedereen. Hazard staat daarmee in mooi gezelschap met onder meer Alexis Sanchez, Cesc Fabregas, Diego Costa, Santi Cazorla en Sergio Agüero.

Arsenal hofleverancier

Arsenal is trouwens hofleverancier in het elftal van de maand volgens WhoScored.com. Behalve Gibbs en Giroud, zijn ook Calum Chambers en nieuwkomer Gabriel Paulista geselecteerd bij het beste elftal van maart.

Laatste Belg die ook een plaatsje kreeg bij de elf, is Christian Benteke. Hij mag met 8,0 punten samen met Olivier Giroud de aanval leiden.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties