Aalst probeert supporters te sussen na slecht licentienieuws

Aalst probeert supporters te sussen na slecht licentienieuws
Foto: © Photonews

Ook tweedeklasser Eendracht Aalst kreeg nog geen groen licht voor het krijgen van een nieuwe licentie voor komend seizoen. De fans zijn dan ook ongerust, maar het clubbestuur wil die ongerustheid sussen: "We doen er alles aan."

De club meldde eerder al dat het de afgelopen maanden alles gedaan heeft om te voldoen aan de voorwaarden voor een nieuwe licentie. Van administratieve verplichtingen tot verplichtingen met betrekking tot het stadion.

Ongerustheid

Maar er zijn op financieel vlak voorlopig nog wat problemen, omdat een externe partner zich terugtrok. De licentiecommissie van de KBVB oordeelde dan ook: nog geen licentie voor Aalst. 

Ongerustheid dus in Aalst: "Het niet behalen van de licentie eerder deze week heeft de voorbije dagen heel wat ongerustheid teweeggebracht bij supporters, sponsors en de hele Eendracht Aalst entourage. Maar evengoed op Zandberg waar talrijke spelers en opleiders dagelijks het beste van zichzelf blijven geven."

Alles om de situatie om te buigen

Eind april komt het dossier bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) voor. De club vertrouwt erop alsnog tijdig een oplossing te vinden. "De club wenst dan ook te benadrukken dat zij er momenteel reeds alles aan doet om deze situatie om te buigen."

"Dit met als hoofddoel om eind april voor het BAS te slagen in het opzet. Nu reeds wenst het bestuur iedereen te bedanken voor het vertrouwen dat we reeds mogen ervaren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties