Reactie Bloemen voor Veselinovic: "Die waren omdat ze er in zijn gebleven"

Bloemen voor Veselinovic: "Die waren omdat ze er in zijn gebleven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dalibor Veselinovic dikte vanavond zijn doelpuntenaantal aan van negen tot elf. Zo staat hij op amper drie eenheden van topschutter Mitrovic. En na de match kreeg hij zelfs bloemen ... van de verliezende fans. Dat kan dus ook allemaal.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"Het was heel leuk om vandaag te kunnen scoren. Die omhaal? Ja, dat was wel mooi", aldus Veselinovic. "Ach, het is altijd geweldig om te scoren. We hebben het gewoon goed afgewerkt na de rust."

En de topschutterstitel lijkt toch plots niet eens meer zo veraf: "Daar ben ik niet mee bezig. Als ik enkel aan doelpunten zou denken, dan zou ik geen respect tonen voor de club. En dat is net de sterkte."

Alles om play-off 2 te winnen

Hoezo? "Ja, we werken echt hard voor elkaar en we tonen ons als een echt team. We doen alles om play-off 2 te winnen, daarna zien we wel weer verder."

Opmerkelijk: Veselinovic kreeg achter de match nog bloemen van de bezoekende fans: "Dat was een mooi gebaar, ja. Die bloemen waren nog voor de redding van hen", verwees de spits naar zijn penaltygoal in Cercle Brugge - reden waarom WB nu geen play-off 3 hoeft te spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties