Reactie De leidersplaats kleurt blauw en wit: "Of we aan de titel denken? Laat ons eerst dat eens doen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
De leidersplaats kleurt blauw en wit: "Of we aan de titel denken? Laat ons eerst dat eens doen"
Foto: © Photonews

KAA Gent mag eventjes genieten van de eerste plaats. Club Brugge kan morgen opnieuw haasje-over doen, maar ondertussen staat Teletekst toch maar mooi op in de Ghelamco Arena. "Ik heb tegen de jongens gezegd om van deze situatie te genieten", aldus Sven Kums.

Cédric De Volder in Gent

De overwinning van KAA Gent tegen KV Kortrijk bezorgt de Buffalo's niet alleen een uitstekende start in de nacompetitie, maar ook meteen de leidersplaats. Al moet Club Brugge morgen nog aan de bak tegen Standard. 

"Zo gaan we niet beginnen rekenen", lacht Hein Vanhaezebrouck. "Het zou wel eens een rare competitie kunnen worden. De rekening wordt pas aan het einde van de speeldag gemaakt, hé. En dat is morgenavond."

Zo gaan we niet beginnen rekenen. Het zou wel eens een rare competitie kunnen worden

Sven Kums spreekt zijn coach dan toch eventjes tegen. "Ik heb tegen de jongens gezegd om van deze situatie te genieten", aldus de aanvoerder. "Morgen kan het alweer voorbij zijn. Of niet, hé. Maar we bekijken het momenteel wedstrijd per wedstrijd."

"We zullen vanavond alleszins goed slapen", klinkt het dan weer bij Danijel Milicevic en Moses Simon. "Het is de eerste keer dat we aan de leiding staan. Dat is leuk. Of we al aan de titel denken? Laat ons eerst elke wedstrijd opnieuw proberen te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties