Reactie Vanderhaeghe haalt uit: "Jammer dat fouten aan twee kanten op andere manier worden beoordeeld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 47 reacties
Vanderhaeghe haalt uit: "Jammer dat fouten aan twee kanten op andere manier worden beoordeeld"
Foto: © Photonews

De leerling verloor vanavond van de meester. Oftewel: Yves Vanderhaeghe ging met KV Kortrijk onderuit bij KAA Gent. Al was de coach van de roodhemden hard in zijn analyse. "Ik zag vanavond heel veel foute beslissingen."

Cédric De Volder in Gent

Yves Vanderhaeghe wees duidelijk met beschuldigende vinger in de richting van scheidrechter Johan Verbist en zijn assistenten. "Ik ga niet zwijgen als ik heel zeker ben van mijn gelijk. Ik zag vanavond heel veel foute beslissingen."

Vooral de eerste treffer van de Buffalo's - en vooral de assist van Laurent Depoitre - lag de voormalige middenvelder van onder meer wijlen Excelsior Mouscron en RSC Anderlecht op de maag. "Ik zag een fout voorafgaand aan de actie."

Mogen we dan niet voetballen? We kunnen de deur toch niet open zetten tegen de topclubs

"Het is jammer dat fouten aan de twee kanten op een andere manier worden beoordeeld", is Vanderhaeghe op dreef. "Ivan Santini wordt bij het minste duwtje afgefloten, terwijl Depoitre veel meer mag doen. En dan zwijg ik nog over die strafschop die we verdienden na hands."

Ook opvallend: de Kerels pakten de Buffalo's potig aan. "Ik ben het daar niet mee eens. Blijkbaar staat viriliteit tegenwoordig gelijk aan KV Kortrijk. Ik heb wel de indruk dat we sneller gele kaarten. Maar mogen we niet voetballen? We kunnen toch de deur niet open zetten tegen de topclubs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties