'Anderlecht plooit voor kritiek en gooit medische staff op de keien'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
'Anderlecht plooit voor kritiek en gooit medische staff op de keien'
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Peter Wieme mag zich zorgen maken over de toekomst. De clubdokter van RSC Anderlecht werd de voorbije weken bedolven onder kritiek. De landskampioen zou ondertussen zelfs al hebben beslist om hem na het seizoen aan de deur te zetten.

Bram Nuytinck haalde afgelopen zondag nog uit naar Peter Wieme. "Een foutje maken is menselijk, maar bij mij zijn er meerdere fouten gemaakt." Ook Besnik Hasi is niet tevreden over het werk van de clubdokter, terwijl ook andere spelers en hun zaakwaarnemers kritiek hebben op Wieme. 

Volgens Het Nieuwsblad is de beslissing ondertussen al gevallen. Roger Vanden Stock liet dan wel optekenen dat het niet de schuld van de dokter zal zijn als Anderlecht de titel niet pakt, maar naar verluidt scheiden de wegen van de landskampioen en de dokter na het seizoen. 

Terugkeer van Sas? 

Het is ook de bedoeling dat de andere leden van de medische staff zullen worden geëvalueerd. En dat is goed nieuws voor Jochen De Coene. De kinesist ligt namelijk wel in de bovenste schuif bij de spelers. Voor de volledigheid: de naam van Kristof Sas - destijds door Club Brugge weggehaald bij Anderlecht - wordt genoemd als opvolger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties