Moses Simon eerlijk: "Ik wil graag naar het WK -20"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Moses Simon eerlijk: "Ik wil graag naar het WK -20"
Foto: © photonews

Moses Simon ontpopte zicht op ontzettend korte tijd tot de absolute uitblinker bij KAA Gent en uitbreiding de Jupiler Pro League. Maar mogelijk moet de Nigeriaan zijn land vertegenwoordigen op het WK -20.

Bij de Buffalo’s lieten ze onmiddellijk weten dat ze hun goudhaantje maar wat graag tot het einde van de play-offs in België willen houden, maar zelf wil Simon zijn land graag vertegenwoordigen. “Opgeroepen worden voor het WK -20 met je land, is een eer”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

“Het zou fantastisch zijn als ik erbij zou zijn. Want nu weet ik dat ik ga spelen. Mijn droom is om het WK -20 met Nigeria te winnen. Ik zou echt graag gaan. Maar ik weet niet wat Michel Louwagie zal beslissen”, aldus Moses die rekening lijkt te houden met het feit dat hij misschien wel gewoon in België moet blijven tot het einde van de play-offs.

Afreizen naar nationale ploeg na laatste wedstrijd?

De Nigeriaan heeft zelf al een soort van regeling uitgewerkt die aangenaam kan zijn voor alle partijen. “Het WK -20 begint pas begin juni. Ik kan hier blijven tot de laatste wedstrijd en dan de volgende dag naar de nationale ploeg afreizen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties