Reactie Milicevic kende geen goed bezoek aan ex-club: "Af en toe moet je realistisch blijven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Milicevic kende geen goed bezoek aan ex-club: "Af en toe moet je realistisch blijven"
Foto: © Photonews

Danijel Milicevic had zich wellicht iets anders voorgesteld bij zijn tweede retour van het seizoen naar het Stade du Pays. De ex-Carolo ging in extremis met 2-1 de boot in tegen de Zebra's.

Sander De Graeve in Charleroi

Het zag er een paar minuten voor tijd nochtans goed uit voor Gent. Nu ja, goed, acceptabel. Milicevic trapte een corner zuiver in de voeten van Poletanovic. Die kon door een bos van benen de gelijkmaker voorbij Penneteau knallen.

Een corner die iets oplevert, het viel dit jaar te weinig voor bij Gent, zeker met een specialist als Milicevic in de rangen. Die gaf aan dat het niet altijd aan de aangever ligt. "Eindelijk nog eens op corner? Het kon al eerder gebeuren deze match."

Écht goed, die tweede helft

"We kwamen er nog een paar keer dichtbij, met die kopbal van Gershon en enkele hectische fases in de zestien na hoekschoppen. Het is vooral heel erg jammer dat we hier niets halen", aldus de erg teleurgestelde Zwitser.

"In de tweede helft speelden we echt goed." Na de gelijkmaker werd het vooral een stormloop op het doel van de Zebra's, misschien iets té voortvarend. "Het is goed dat we voor die zege gingen, maar je mag de balans niet uit het oog verliezen."

"Af en toe moet je realistisch blijven, maar we verdienden echt de zege, ook al is het niet makkelijk om hier te komen winnen. Ik denk dan vooral aan die twee strafschopfases op Thomas Foket. Hier konden we meer halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties