"Waasland-Beveren haalt talent bij Anderlecht en heeft ook deze spelers op het oog"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
"Waasland-Beveren haalt talent bij Anderlecht en heeft ook deze spelers op het oog"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren ontliep op een haar na play-off 3 en kan zich zo al beginnen concentreren op volgend seizoen. Veel spelers zijn einde contract en wellicht zullen er ook een aantal nieuwe jongens neerstrijken op de Freethiel. Een daarvan is wellicht Glenn Leemans.

De 19-jarige verdediger zou RSC Anderlecht binnenkort inruilen voor Waasland-Beveren. Dat meldt Het Nieuwsblad. De linksachter maakte dit seizoen onder meer deel uit van de ploeg die het tot de halve finales van de Youh League schopte.

Voorts zouden de Leeuwen ook een oogje hebben op Ahmed Kashi, een 26-jarige middenvelder van Metz, en Kristoffer Nordeldt, een 25-jarige doelman van Heerenveen.

En dat is nog niet alles. Volgens Het Laatste Nieuws zouden de Waaslanders ook een nieuwe rechtsachter op het spoor zijn. De Luxemburger Laurent Jans (22) zou dicht bij een akkoord met de club staan.

Nieuw contract voor Rowell?

Waasland-Beveren maakt volgens de krant ook werk van een contractverlenging voor Jonathan ‘Jonny’ Rowell. De Engelsman zou voor één jaar met optie kunnen bijtekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties