JV Kruibeke stuurt TK Meldert puntenloos huiswaarts

Gentil Dossche
| 0 reacties
JV Kruibeke stuurt TK Meldert puntenloos huiswaarts
Foto: © SC

Ook in de 15de uitwedstrijd is TK Meldert er niet in geslaagd enig puntengewin te laten optekenen. Pas na het halfuur kon Kruibeke de score openen maar nog voor de rust was de match beslist.

Een ongecompliceerd spelende Meldert maakte het de thuisploeg aanvankelijk niet gemakkelijk al waren de kansen echt schaars. Matthias Van Goethem was bijna verrast bij een terugspeelkopbal van Tim Vermeulen (11’). Klaas Dillens knalde een vrije trap van op de rand van de backlijn pardoes in de muur (26’). Aan de overzijde werd woelwater Nick Pieters foutief afgestopt en de bal ging op de stip. Bram Van Vaerenbergh kon de plaatsbal van Pieter Van De Manacker nog wel beroeren maar niet afstoppen (33’). Meldert reageerde met een schot van Gianni Scheerlinck maar Van Goethem was attent (36’). Vermeulen stuurde Nick Pieters diep en die knalde het leder in de benedenhoek (40’). Ferre Keppens verlengde een vrije trap met het hoofd maar ook nu was Van Goethem bij de zaak( 42’).

Ook na de pauze was de eerste serieuze kans voor de thuisploeg. Van De Manacker poeierde een voorzet op de binnenkant van de paal en de reboundgoal werd afgevlagd (50’). Meldert gaf zich nog niet gewonnen. Een schot in de draai van Christof Smekens ging maar net over en de lokale goalie had een knappe reflex nodig op een kopbal van opnieuw Smekens (55’). Pieters verlengde een voorzet van Roy Bultheel rakelings naast (57’) en Dillens dwong Van Goethem tot een goede tussenkomst (59’). Van Vaerenbergh ging plat op een vrije trap van Vermeulen (69’). Meldert bleef zoeken naar de eerredder en Olivier De Boeck schoof de bal naast de uitkomende Van Goethem. Jelle Van Koevorden kon het leder nog net op de lijn wegwerken (83’). Van De Manacker kruiste de bal naar Roy Penneman aande overzijde en die zocht en vond het hoofd van Diego Vermeiren die de eindstand op het bord kopte (85’).

Volgende zondag trekt Kruibeke naar Lovendegem en is Meldert gastheer voor Ninove.

JV Kruibeke: Van Goethem, Van Koevorden, Van Havere, Haxhiaj, Van De Manacker, Rensing, Pieters, Vermeulen, Bultheel (79’ Vermeiren), Penneman (85’ Schippers), Verstraeten.

TK Meldert: Van Vaerenbergh, Meganck (65’ Duchi), Ngandoli, Smekens, Dillens, Keppens, Scheerlinck, Van Opstal (79’ Deverchin), Saeys, De Boeck, Moens (71’ De Ridder).

Doelpunten:33’ Van De Manacker 1-0, 40’ Pieters 2-0, 85’ Vermeiren 3-0

Kaarten: geel: 26’ Haxhiaj, 29’ Dillens, 38’ Van Koevorden. Scheidsrechter: Frank Bruggeman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties