"Mijn spelers gaan ervoor, maar ze vallen bijna om"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
"Mijn spelers gaan ervoor, maar ze vallen bijna om"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel United legde op het einde van de competitie Sint-Truiden nog het vuur aan de schenen, maar kan in de eindronde geen potten breken. Coach Vreven beseft dat zijn team momenteel niet meer het vereiste niveau haalt.

De Limburgers pakten nog geen enkel punt in de eindronde en tegen de overwinning van Eupen was vandaag niets in te brengen. "Ik denk dat we onze keeper moeten bedanken dat hij een goeie dag had, anders was de score waarschijnlijk hoger uitgevallen."

"Ik verwijt mijn spelers niks"

Hij toont begrip voor zijn groep. "Ik verwijt mijn spelers absoluut niks. Er was veel goede wil, maar in een eindronde met topclubs, want daar spelen wij tegen, dan kom je kwaliteit tekort denk ik."

Lommel United ging diep om toch nog te proberen Sint-Truiden van de titel te houden. "Meedoen voor het kampioenschap tot de voorlaatste speeldag heeft blijkbaar toch meer krachten gekost, fysiek en mentaal, dan wij gedacht hadden. En om dan even als Lommel United de eindronde te winnen, dat zit er blijkbaar niet in."

Vreven hoopt op rol als scherprechter

Hij beseft dan ook: "We moeten onze meerdere erkennen in de andere ploegen in de eindronde. Het was een terechte nederlaag. Mijn spelers gaan ervoor, maar vallen bijna om. Het zijn nog drie lange en zware wedstrijden voor ons."

Hij hoopt dat zijn team toch nog een rol van betekenis kan spelen. "We gaan proberen het beste van te maken. Ik heb geen voorkeur wie gaat promoveren, maar ik hoop wel dat wij scherprechter kunnen zijn. Wij willen natuurlijk die eindronde niet eindigen met nul punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties