Mathijssen wil de promotie: "En ik ben nog nooit de bus opgestapt met een nederlaag"

Mathijssen wil de promotie: "En ik ben nog nooit de bus opgestapt met een nederlaag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven pakte al bij al makkelijk de scalp van Lommel. Maar door de overwinning van Eupen op het Lisp komt er nog een allesbeslissende clash op zondag. "Dat is geen verrassing, ik had wel een overwinning van Eupen verwacht."

Aernout Van Lindt in Leuven

"We wilden energiek en sterk starten om de wedstrijd snel dood te maken. Als je dan snel kan scoren, dan kan je gewag maken van een makkelijke start."

"We hebben het in het begin van de match meteen afgedwongen dat ze zich bij de feiten zouden neerleggen. De overwinning van Eupen in Lierse? Dat had ik verwacht, dat is niets speciaals."

Nog niet verloren op bezoek met OHL

"Met een quasi volledige kern willen we nu in Eupen met een paar dagen vertraging dan toch het resultaat behalen dat we moeten halen om de promotie af te dwingen."

"Hopelijk kunnen we hier een mooi orgelpunt aan breien, we hebben het al vaak goed gedaan op verplaatsing. Ik denk niet dat ik al de bus ben ingestapt met een nederlaag dit seizoen. Of we mentaal klaar zijn? Ik heb het gevoel dat mijn spelers mentaal nog sterker zijn dan ik." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties