Nog geen transferperikelen op Anderlecht: "Aan speculaties hebben we niets"

Nog geen transferperikelen op Anderlecht: "Aan speculaties hebben we niets"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Er gaat geen dag voorbij zonder dat er wel één of andere club opduikt die interesse zou hebben voor één van de sterkhouders van Anderlecht. "Maar bij ons is nog geen enkel concreet bod binnengekomen", luidt het in Anderlecht.

Door Johan Walckiers

Aleksandar Mitrovic, Chancel Mbemba, Youri Tielemans, Andy Najar, Dennis Praet... allemaal zouden ze wel in de belangstelling staan van één of meerdere grote Europese clubs. "Maar tot nu toe is er bij ons geen enkel bod binnengekomen", laat Besnik Hasi weten. "En aan speculaties hebben we niets."

Zo gaat Hasi er voorlopig van uit dat Aleksandar Mitrovic volgend seizoen gewoon bij paars-wit zit. "Tja, er zullen wel geïnteresseerde clubs zijn, maar die hebben zich hier toch nog niet gemeld", aldus Hasi. 

Schaduwelftal

Het bestuur is wel bezig met een schaduwelftal, om zich niet te laten verrassen indien er een bod binnenkomt voor één van de goudhaantjes dat niet geweigerd kan worden. Zo is het aannemelijk dat er voor Mbemba wel een paar clubs zullen komen aankloppen. "We werken aan alternatieven, daar moet je op voorbereid zijn", klinkt het bij paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties