Preud'homme en Hasi in koor: "Gent staat op het eind aan de leiding, Gent is de verdiende kampioen!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Preud'homme en Hasi in koor: "Gent staat op het eind aan de leiding, Gent is de verdiende kampioen!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De strijd is dan wel nog niet helemaal gestreden, maar ook bij Club Brugge en RSC Anderlecht beseft alles en iedereen dat KAA Gent met de titel zal gaan lopen. En het moet gezegd: beide grootmachten tonen zich groots in het verlies.

Door Cédric De Volder en Johan Walckiers

Meer zelfs: Michel Preud'homme en Besnik Hasi lieten - los van elkaar nota bene - dezelfde woorden uit hun mond rollen. "KAA Gent staat op het einde van de rit aan de leiding. En dan ben je de verdiende kampioen."

"Soms komt een ander team ook in aanmerking voor de titel", heeft Preud'homme het over zijn eigen troepen. "Maar door omstandigheden (blessures en zwaar programma, nvdr.) kwamen we te kort. Maar dat wil niet zeggen dat Gent het kampioenschap niet verdiend."

Gent heeft een volledig seizoen goed voetbal gebracht en bovenaan meegedraaid

En dat is ook de mening van Besnik Hasi. "Het maakt niet uit op welke manier je de titel pakt, hé. Vorig seizoen vond iedereen onze titel onverdiend. Gent heeft echter een volledig seizoen goed voetbal gebracht en bovenaan meegedraaid."

Pittig detail: de paars-witte spelersbus moet morgen na de wedstrijd bij KV Kortrijk misschien een feestende Ghelamco Arena passeren. "Het zal sowieso pijn doen. Of het nu de Ghelamco Arena of de Allianz Arena is die we passeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties