Coach Toby Alderweireld kan meteen knappe prijs in de wacht slepen
bart ver elst
| 2 reacties
Coach Toby Alderweireld kan meteen knappe prijs in de wacht slepen
Foto: © photonews

Vandaag zijn de 5 kandidaten voorgesteld die genomineerd zijn om Trainer van het Jaar te worden in de Premier League. De meest bekende coaches zijn Mourinho en Wenger, maar ook Ronald Koeman kan meteen trainer van het jaar worden over het kanaal. Vrijdag wordt de prijs uitgereikt.

Uiteraard is Chelsea-coach José Mourinho genomineerd om de prijs in de wacht te slepen, maar er zijn nog kapers op de kust. Arsenal speelde een fantastische terugronde en speelt de FA Cup-finale nog, dus ook Arsène Wenger is een grote kanshebber.

Maar ook Ronald Koeman kan in zijn debuutjaar meteen Trainer van het Jaar worden. De Nederlandse oefenmeester lijkt met Toby Alderweireld en Southampton op weg naar een knappe 7e plek. Mits een portie geluk kunnen The Saints nog 5e worden, met nog één match voor de boeg.

De andere 2 genomineerden zijn Garry Monk en Nigel Pearson, respectievelijk trainers bij Swansea en Leicester. Monk eindigde met Swansea op een mooie 8e plek en Pearson behoedde zijn ploeg van de degradatie, na maanden op de laatste plaats te hebben gestaan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties