Engelse goalgetter heeft geen zin in Manchester United: "Ik wil prijzen pakken"
Tom Stroobants
| 6 reacties
Engelse goalgetter heeft geen zin in Manchester United: "Ik wil prijzen pakken"
Foto: © SC

Dé ontdekking van het afgelopen seizoen in de Premier League is ongetwijfeld Harry Kane. De topschutter van Tottenham Hotspur wordt door verschillende topclubs het hof gemaakt. Kane zelf denkt helemaal niet aan vertrekken.

De 21-jarige spits heeft er een droomseizoen opzitten. Hij scoorde dit seizoen al 30 keer voor zijn club en vond ook de weg naar doel bij zijn debuut voor Engeland. "Dat steekt er toch wel bovenuit", zegt de ploegmaat van Jan Vertonghen en Moussa Dembélé. 

“Iedere jonge voetballer droomt ervan zijn land te mogen vertegenwoordigen. Om dat dan te mogen doen én te scoren bij mijn debuut op Wembley, was echt een droom. Het is zelfs nog altijd niet goed doorgedrongen.”

Hot op transfermarkt

Zijn geweldige prestaties zorgen ook voor heel wat interesse. Onder andere Manchester United zou de jonge goalgetter absoluut willen binnenhalen. “Momenteel ben ik nog in Tottenham en het is de bedoeling om hier nog lang te blijven", blijft Kane rustig onder alle aandacht. 

“Ik had nooit verwacht al zo vroeg zo te kunnen presteren. Maar ik wil progressie blijven maken en nog beter worden. Ik wil met Tottenham prijzen winnen in de toekomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties