Gaat Louwagie daadwerkelijk in de Leie springen? "Ik hou me aan mijn belofte"
bart ver elst
| 1 reacties
Gaat Louwagie daadwerkelijk in de Leie springen? "Ik hou me aan mijn belofte"
Foto: © SC

Michel Louwagie is ontzettend tevreden met de titel van zijn AA Gent. De manager bevestigde alvast dat hij zich aan zijn belofte zal houden. Louwagie beloofde dat hij de Leie in zou springen als Gent kampioen zou worden.

Op de vraag of Louwagie zich aan zijn belofte zal houden? "Ik ga dat doen. Als ex-zwemmer is dat niet echt moeilijk voor mij, natuurlijk. Het moet wel wat georganiseerd worden want er gaan nog heel wat mensen zwemmen blijkbaar", zegt de manager aan Sporting Telenet.

"Ik moet zeggen dat ik het verdiend vind. Na 1 januari waren we de beste ploeg in België en hebben we maar één keer verloren, in de 92e minuut dan nog wel. Brugge was super sterk voor nieuwjaar. Maar in de play-offs waren we duidelijk de sterkste ploeg."

Nu komt de Champions League eraan, plus de bijhorende inkomsten. Heeft Gent al plannen? "We hebben een nieuw trainingscentrum nodig, dus we kunnen het geld gebruiken. We moeten in de CL een ploeg neerzetten die iets probeert te doen. We hebben al bewezen dat we daar creatief in kunnen zijn", besluit Louwagie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties