Yannick Ferrera razend ambitieus: "Enige doelstelling nu is winnen tegen Club Brugge"

De Wit Bram
| 13 reacties
Yannick Ferrera razend ambitieus: "Enige doelstelling nu is winnen tegen Club Brugge"
Foto: © photonews

STVV werkte vandaag zijn eerste training af op Stayen. Op de persconferentie achteraf toonde coach Ferrera zich razend ambitieus. De kersverse eersteklasser heeft nog heel wat werk voor de boeg, maar de Limburgse club kijkt hoopvol vooruit naar het komende seizoen.

Bram De Wit in Sint-Truiden

“We willen verrassen, aangezien iedereen verwacht dat de ploegen die promoveren uit tweede klasse steeds tegen de degradatie moeten vechten. Ik wil het nu nog niet hebben over de ambities voor komend seizoen, dat heeft toch geen zin”, zo sprak de 34-jarige STVV-trainer de pers toe.

“De enige doelstelling nu is winnen tegen Club Brugge (tegen wie STVV haar eerste competitiematch speelt, red.), en daarna zullen we wel verder zien. We gaan het match per match bekijken, dat hebben we vorig seizoen ook zo gedaan en dat is toen goed uitgepakt”, aldus Ferrera.

Goede start is belangrijk, maar...

“Uiteraard is het belangrijk om een goede start te nemen. Toch is dat geen garantie op een zorgeloos seizoen. Kijk maar naar Moeskroen-Péruwelz afgelopen seizoen: zij begonnen uitstekend aan het seizoen, maar moesten tot de laatste speeldag strijden om het behoud”, zo merkt de jonge coach op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties