Zenit doet moeilijk over verkoop van Axel Witsel: dit is de vraagprijs

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Zenit doet moeilijk over verkoop van Axel Witsel: dit is de vraagprijs
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het leek woensdag nog een uitgemaakte zaak dat Axel Witsel voor AC Milan zou gaan spelen. Maar twee dagen later is het nog steeds wachten op witte rook… Welk shirt trekt de Rode Duivel straks aan?

Dat is een vraag die we voorlopig niet kunnen beantwoorden. Met Milan, Juventus en Valencia zijn er drie clubs die zich maar wat graag met Witsel zouden versterken. Maar de geïnteresseerde clubs moeten langs Zenit Sint-Petersburg passeren. En dat is geen sinecure...

De Russen maakten in 2012 zomaar eventjes 40 miljoen euro over op de bankrekening van SL Benfica om Witsel binnen te halen. En op dit moment is er geen haar op het hoofd van Zenit dat eraan denkt om onze landgenoot nu voor minder te laten vertrekken.

Juventus en Chelsea

En laat dat nu net een probleem zijn voor Milan. De Rossoneri vinden de vraagprijs veel en veel te hoog, maar Zenit houdt het been voorlopig stijf. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Ook Juventus blijft Witsel in de gaten houden. Maar De Oude Dame hangt af van een eventueel vertrek van goudhaantje Paul Pogba. En ook Chelsea volgt de Rode Duivel. Al is Witsel in Londen slechts een back-upplan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties