Lokeren geeft Standard-speler op: "1 miljoen is gewoon te veel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Lokeren geeft Standard-speler op: "1 miljoen is gewoon te veel"
Foto: © photonews

Waar zet Yoni Buyens zijn carrière straks verder? KRC Genk en Sporting Lokeren hopen op de komst van de middenvelder, maar voorlopig houdt Standard het been stijf. "En 1 miljoen euro voor een speler die nog één jaar onder contract ligt, dat is te veel", zo klinkt het bij Lokeren.

Door Timothy Collard

Bob Peeters werkte vorig jaar bij Charlton Athletic reeds samen met Buyens. Ook nu zou de kersverse oefenmeester van de Waaslanders de middenvelder er graag bij hebben. Maar de kans lijkt echter klein dat Buyens naar Daknam zal verhuizen.

“Enkele weken terug hoopten we écht op de komst van Buyens”, zo zegt sportief directeur Willy Reynders aan Voetbalkrant.com. Maar de vraagprijs van Standard (1 miljoen euro, nvdr.) was te hoog. We hadden dus de intentie om dat dossier even te laten rusten en later opnieuw op te pikken.”

"Ik vrees dat Standard de prijs niet zal laten zakken"

Maar dan ging Genk zich plots met de zaken bemoeien. “Nu Genk ook interesse toont in Yoni, vrees ik dat Standard zijn prijs zeker niet meer zal laten zakken. Al weet ik niet hoe de nieuwe bazen van Standard tegenover een transfer staan.”

“We zullen wel zien hoe het afloopt. Maar 1 miljoen voor een speler die nog één jaar onder contract ligt, dat is gewoon te veel. Daarom laten we dat voorlopig ook varen”, besluit Reynders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties