"De Keersmaecker vergelijkbaar met Blatter"

"De Keersmaecker vergelijkbaar met Blatter"
Foto: © photonews

Dat François De Keersmaecker herverkozen is, zal de voetbalwereld nog een hele tijd in beroering zetten. Peter Vandenbempt, Sporza-journalist, trekt de vergelijking met Sepp Blatter. Enkel trad Blatter af en vocht De Keersmaecker voor elke morzel grond.

"De Keersmaecker is boos als ik de vergelijking maak met Sepp Blatter. Hij verwijst dan naar het grote verschil: bij Blatter gaat het om corruptie en bij hem niet. Dat heb ik zelf ook altijd duidelijk onderstreept: dat ís een duidelijk verschil, maar al de rest is zeer vergelijkbaar", aldus Vandenbempt.

Die Raad van Bestuur kwam nooit bij elkaar

"Ik vind het jammer dat De Keersmaecker ook gisteren nog een keer zijn paraplu opentrok en zei: "Oké, ik heb misschien te weinig toezicht uitgeoefend op het werk van CEO Steven Martens, maar er is een Raad van Bestuur met leden van de profclubs en die hebben ook niets gedaan."

"Maar die mensen van de Raad van Bestuur zeggen dat die Raad van Bestuur eigenlijk niet bestond en dat hij nooit samenkwam. Je kunt hen dan verwijten dat ze nooit gevraagd hebben om een vergadering, maar mij lijkt het logisch dat de voorzitter zijn Raad van Bestuur samenroept."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties