Update: Bolat nog niet van Club, pas morgen duidelijkheid

Update: Bolat nog niet van Club, pas morgen duidelijkheid
Foto: © Photonews

Club Brugge laat er geen gras over groeien. Gisteren raakte bekend dat Mathew Ryan de club zou verlaten, vandaag onderhandelden ze al met zijn opvolger over zijn contract. En die opvolger is een oude bekende! Sinan Bolat keert immers terug naar België.

Update 17u30: Club Brugge zal vandaag niet meer communiceren over de transfer van Sinan Bolat, zo laat Sportifun weten. Morgen volgen de overige medische testen. Nadien zal blauw-zwart meer uitleg geven over de eventuele terugkeer van de Turkse goalie naar ons land.

15u12: Sinan Bolat wordt morgen waarschijnlijk voorgesteld als nieuwe doelman van Club Brugge. De international was eerder twee seizoenen actief bij Genk en vijf bij Standard alvorens hij naar Porto verkaste.

Daar kon hij echter niet doorbreken en werd vorig seizoen uitgeleend aan de Turkse clubs Kayserispor en Galatasaray. Bij Porto hoeven ze hem ook dit seizoen niet en hij wordt een jaar verhuurd aan blauw-zwart, met aankoopoptie. De 26-jarige doelman legt momenteel zijn medische testen af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties