Charleroi ook in terugmatch veel te sterk voor Beitar

Ook in de terugwedstrijd was Beitar Jeruzalem geen partij voor Sporting Charleroi. De Henegouwers haalden het met zware 1-4 cijfers.

Na 17 minuten kwam de thuisploeg wel op voorsprong, maar spannend werd het nooit in Israël. Kort voor de pauze bracht Kebano op aangeven van Saglik de Zebra's langszij.

In het begin van de tweede helft werden de rollen omgekeerd: dit keer was Kebano dus de aangever en werkte Saglik af. Charleroi helemaal op rozen en in het slotkwartier maakten de bezoekers het helemaal af.

Ndongala maakte er, met enig geluk, op aangeven van Pollet 1-3 van en in blessuretijd pikte ook invaller Stevance nog zijn doelpuntje mee. Met een knap schot legde hij de 1-4 eindstand vast. In de volgende ronde neemt Charleroi het op tegen het Oekraïnse Luhansk.