Reactie Verhulst en Dessers leggen het uit na vreemde fases

Verhulst en Dessers leggen het uit na vreemde fases
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren ging onderuit op bezoek bij Zulte Waregem: 3-1. Twee fases waren uitslagbepalend: een vreemde actie van Verhulst die leidde tot de 1-0 en de tweede gele kaart van Cyriel Dessers. Beide hoofdrolspelers leggen het uit.

Aernout Van Lindt in Waregem

Al na tien minuten kwam Essevee op voorsprong tegen Lokeren, nadat Davino Verhulst een onrechtstreekse vrije trap had weggegeven. "Het was heel bizar. Ik raapte de bal op en legde hem neer, omdat ik zag dat de grensrechter had gevlagd."

"Ik zag Leye op me aflopen, dus nam ik de bal weer op. Zo kon hij zich terug positioneren. Plots floot de arbiter, later zei hij me dat het een groot misverstand is. Maar daar kopen we niets voor."

Dom van me

Diep in de tweede helft pakte Dessers zijn tweede gele kaart. Twee keer voor hands. "Bij die eerste bal was het vreemd, want ik denk dat ze me op de bal duwden, dat was zeker niet doelbewust."

"Maar als je al geel hebt, dan weet je dat je moet opletten. Die tweede gele kaart was echt dom van me, zonde. Ik weet niet wat er gebeurde, ik heb in een reflex een beweging naar de bal gemaakt omdat Sammy op me afkwam."

Dom en matchbepalend, weet de spits zelf ook: "Ik ga me morgen zeker excuseren bij mijn teammaats. Ik had beter moeten weten en eigenlijk was het een terechte beslissing van de scheidsrechter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties