Reactie De Ridder: "Wil een allroundspeler worden voor Essevee"

De Ridder: "Wil een allroundspeler worden voor Essevee"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zeven nieuwkomers aan de aftrap gisteren bij Zulte Waregem, maar stuk voor stuk speelden ze wel hun wedstrijd. Zo ook Steve De Ridder, die met een mooie doorsteekbal op Leye ook meteen belangrijk kon zijn. "Daar doe je het voor."

Aernout Van Lindt in Waregem

"Natuurlijk is het leuk om belangrijk te zijn en dat wil ik ook worden voor dit Zulte Waregem. Of dat dan door doelpunten, assists of op een andere manier is? Dat maakt me niet uit, ik wil een allroundspeler worden voor Essevee", aldus De Ridder.

"Deze overwinning is goed voor ons vertrouwen, want het was geen makkelijke match. De automatismen zijn er nog niet, maar dat is normaal: we kennen elkaar nog maar een paar weken. De punten waren nu het belangrijkste."

Zeker in de opbouw nog werk

Er is nog werk aan de winkel, dus? "Zeker, vooral in de opbouw. We hebben het nog moeilijk om het spel te verleggen van kant om zo ruimte te vinden."

De aanvallende middenvelder werd halfweg de tweede helft gewisseld, even na een contact met Overmeire: "Kili lette even niet op en knalde met zijn voet op mijn enkel. Het ziet rood en dik, maar het komt wel goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties