Unieke voetbalavond in Genk vanuit de 'Unibet Field Seats'

Unieke voetbalavond in Genk vanuit de 'Unibet Field Seats'
Foto: © SC

Gisterenavond speelde KRC Genk zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen, waarin het met 3-1 won van OH Leuven. Naast de fantastische 3-1 van de teruggekeerde de Camargo, konden de fans nog iets anders in de Cristal Arena aanschouwen: De Unibet Field Seats.

Unibet ontwikkelde in samenwerking met KRC Genk een bijzondere dugout in de vorm van het Unibet-logo. Deze unieke ‘Field Seats’ werd tijdens de zomerstop geïmplementeerd in de zuidtribune van het stadion en biedt iedere thuiswedstrijd plaats aan zes personen.

“De fans hebben de mogelijkheid om vanuit deze Unibet Field Seats de wedstrijd op een andere en unieke manier mee te maken. Een ervaring die absoluut een extra dimensie geeft aan een voetbalavond”, aldus Stephan Poelmans, commercieel directeur van KRC Genk.

Winnaars

Fans die kans willen maken op deze zitplaatsen, dienen hun voetbalkennis te bewijzen aan de hand van een juiste wedstrijdvoorspelling. De eerste zes gelukkigen die voor de wedstrijd tegen OH Leuven in de Field Seats mochten plaatsnemen, waren gekozen uit een actie die plaatsvond tijdens de fandag van KRC Genk.

Daar kregen alle supporters de kans om hun voorspelling over de wedstrijd tegen FC Nantes in te leveren. Drie voetbalkenners die de juiste uitslag hadden voorspeld, kregen vervolgens ieder een duoticket om samen met een vriend of vriendin deze unieke belevenis mee te maken.

In stadium betting

In samenwerking met KRC Genk biedt Unibet al sinds 2014 weddenschappen aan in het stadion. Met hun pronostiek dragen fans bij aan de jeugdwerking van de club, maar vanaf komend seizoen maken zij via deze weg dus ook kans op een plek in de Field Seats.

Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd kunnen fans hun voorspelling doen in het stadion en uit alle correcte voorspellingen worden drie winnaars geselecteerd. Zij mogen vervolgens de eerstvolgende thuiswedstrijd samen met een vriend of vriendin plaatsnemen in de Field Seats.

Winnen doe je niet toevallig

Unibet wil hiermee de echte voetbalkenner belonen, die op de hoogte is van alle ins en outs van de competitie en de ploegen. Dit wordt niet alleen gedaan door de beste plek in het stadion, maar ook door de inzittenden van de Field Seats van extra informatie te voorzien.

Voorafgaand, tijdens én na de wedstrijd, zodat men niets over het hoofd ziet en waar nodig de strategie kan aanpassen. Winnen bij Unibet doe je namelijk niet toevallig. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties