Vanhaezebrouck hoopt op 'seismische activiteit' van zijn fans

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Vanhaezebrouck hoopt op 'seismische activiteit' van zijn fans
Foto: © photonews

Na de mindere prestatie tegen Westerlo, kan Gent zich morgen voor eigen huis herpakken tegen Racing Genk. Hein Vanhaezebrouck verwacht vuurwerk van zijn supporters, het zou Hein Vanhaezebrouck niet zijn mocht hij ook daarvoor geen prachtige metafoor hebben.

Sander De Graeve in Gent

"Morgen hebben we onze eerste thuismatch van het seizoen. Ik hoop dat ook onze supporters opnieuw als één man achter de ploeg gaan staan", aldus Vanhaezebrouck. "Net als wij hebben onze supporters ook stappen gezet. Vorig seizoen merkten we dat bij die eerste goals tegen Mechelen."

"Het was zoals een voorschok, voor een vulkaanuitbarsting. Of hoe heet dat nu weer?" Na een tussenkomst van een journalist hield Vanhaezebrouck het op "Seismische activiteit." Hij is erg tevreden met de sfeer in de Ghelamco Arena.

Kruisbestuiving tussen fans en spelers

"Van een kleine harde kern, die er altijd bij is, gingen we naar een stadion waar iedereen meedoet en iedereen meegezogen wordt in die sfeer. Het is een kruisbestuiving, hé. Als de spelers goed spelen, zweept dat de fans op. Wanneer de fans luider worden gaan mijn spelers beter presteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties