Berrier krijgt kans na blessure Jonckheere: "Me gewoon geamuseerd"

Berrier krijgt kans na blessure Jonckheere: "Me gewoon geamuseerd"
Foto: © Photonews

Michiel Jonckheere blesseerde zich gisteren na een half uur. Tijd voor Franck Berrier om zich te tonen. En tonen deed hij zich. Wat een wedstrijd speelde de Fransman. "Ik denk wel dat ik punten gescoord heb."

Johan Walckiers in Oostende

Berrier was simpelweg subliem. Wat de middenvelder liet zien, deed terugdenken aan zijn beste periode bij Zulte Waregem. "Ik geef gewoon het maximum als ik inkom", hield hij zich op de vlakte. "Ik weet dat er dertig spelers zijn die allemaal kunnen spelen. Maar misschien heb ik wel punten gescoord vandaag."

No look passes, opwippertjes, dieptepasses tussen twee man,... Berrier haalde het hele arsenaal boven. "Ik kreeg ruimte en dan kan je plezier maken", vond hij. "Vandaag was ik goed, volgende week kunnen jullie me misschien bekritiseren. Maar het deed me deugd ja."

Niet euforisch doen

Met de blessure van Michiel Jonckheere, die waarschijnlijk de mediale band scheurde, lijkt hij de komende weken op een basisplaats te kunnen rekenen. "We wisten dat de concurrentie dit seizoen groot zou zijn. Kijk naar onze bank. Daar zit ook nog Akpala. Sommige jongens halen zelfs de wedstrijdkern niet."

Na twee winstmatchen op rij wou hij zich ook nog niet aan zware uitspraken wagen. "We moeten niet euforisch doen, niet over mijn match en niet over onze start. We stellen ons geen objectieven. Nog niet, dat kunnen we later nog bijstellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties