'Anderlecht haalt alternatief voor Boussoufa, ook Kara op komst'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 78 reacties
'Anderlecht haalt alternatief voor Boussoufa, ook Kara op komst'
Foto: © SC

RSC Anderlecht zou op het punt staan om een serieuze dubbelslag te slaan op de transfermarkt. Volgens de laatste berichten laat paars-wit de piste-Boussoufa links liggen en gaat het vol voor een andere spelmaker én Kara Mbodji.

De spelmaker die naar Brussel zou komen, is geen onbekende. Het gaat om Mahmoud Hassan, beter bekend als Trezeguet. De Egyptenaar was een poosje geleden al in beeld bij Anderlecht, maar toen liepen de onderhandelingen met zijn club Al Ahly op niets uit.

Maar nu hernieuwde Anderlecht zijn interesse en lijkt een transfer van de 20-jarige spelmaker dichter dan ooit. Dat melden Het Nieuwsblad en Het  Laatste Nieuws. Volgens de laatste krant huren de Brusselaars Trezeguet voor één seizoen met optie tot aankoop.

De huurprijs zou 850.000 euro à 1 miljoen euro bedragen, de aankoopoptie 2,5 miljoen euro. Ook zou Al Ahly een percentage op een eventuele doorverkoop in het contract van de speler laten opnemen. Indien Trezeguet effectief naar Anderlecht komt, dan lijkt een transfer van Boussoufa niet meer aan de orde.

Ook Kara stap dichter bij Anderlecht

En Anderlecht zou ook dichtbij een doorbraak in het dossier-Kara staan. De gesprekken met Sao Paulo over Rafael Toloi zijn momenteel stopgezet en volgens verschillende bronnen werkt paars-wit achter de schermen heel hard om Kara Mbodji weg te halen bij Genk. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties