Reactie Genk geeft toe: "We komen goed weg met een puntje"

Genk geeft toe: "We komen goed weg met een puntje"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk kaapte - met dank aan een sterke doelman Köteles - een puntje weg aan de Gaverbeek. Na de match waren de Limburgers niet te beroerd om toe te geven dat ze met een 0-0 vrij tot zeer goed weg kwamen in Waregem.

Aernout Van Lindt in Waregem

"We kwamen naar hier voor drie punten", aldus de glorierijke doelman. "En we speelden niet eens slecht, maar na deze match moeten we misschien wel blij zijn met een gelijkspelletje."

"Dat we hier 0-0 spelen is inderdaad erg goed voor het vertrouwen", pikte Christian Kabasele in. "Het had anders kunnen uitdraaien, dit is zeker geen slecht resultaat want Zulte Waregem is een erg moeilijke uitwedstrijd. Dat is in het verleden ook al gebleken."

Erg aardig puntje

Ook aanvoerder Buffel was eerlijk in zijn analyse: "Ze hebben wel een aantal erg mooie kansen gekregen, dus een puntje meenemen hier ... Dat is erg aardig. We hebben er allemaal voor gevochten, dat is het belangrijkste - zeker met een jong team."

"4 op 9 met twee moeilijke wedstrijden op verplaatsing? Dat is niet slecht, maar het verplicht ons natuurlijk wel om te winnen van Westerlo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties