Maes en De Condé lijnrecht tegenover elkaar voor opvolging Kara

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 45 reacties
Maes en De Condé lijnrecht tegenover elkaar voor opvolging Kara
Foto: © Photonews

De sfeer is dezer dagen niet opperbest in de Cristal Arena. Peter Maes foeterde gisteren al op zijn bazen na het vertrek van Kara Mbodji en nu moet er gebikkeld worden over de opvolging. De één wil Milos Kosanovic, terwijl de ander voor Sébastien Dewaest kiest.

"De timing van de transfer van Kara Mbodji kan niet slechter", foeterde Peter Maes gisteren voor de partij bij Zulte Waregem nog. "Het voorbereidende werk van de voorbije week kan de vuilnisbak in. De club moet de macht hebben om dat tegen te houden."

Het ene brandje is nog niet geblust, maar volgens Het Laatste Nieuws wakkeren de vlammen alweer goed aan. Peter Maes heeft namelijk zijn zinnen gezet op Milos Kosanovic als vervanger voor Kara. Bovendien kost de verdediger van KV Mechelen maar zo'n twee miljoen euro. 

Kosanovic vs. Dewaest

Al is dat zonder Dimitri De Condé gerekend. De technisch directeur van de Limburgers wil vol voor Sébastien Dewaest gaan. De verdediger van Sporting Charleroi was enkele maanden geleden als eens in beeld, maar toen deden de Zebra's moeilijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties