Reactie Edmilson Jr.: "Ik woon hier al lang, die Braziliaanse warmte ben ik niet gewoon"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Edmilson Jr.: "Ik woon hier al lang, die Braziliaanse warmte ben ik niet gewoon"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee goals in twee duels voor Edmilson Jr. Terwijl Jean-Luc Dompé vooraf als dé Truiense revelatie van dit seizoen naar voren werd geschoven, is het momenteel de andere winger die de meeste aandacht naar zich toezuigt.

Diederik Geypen in Sint-Truiden

"De droom blijft voortduren", glunderde de flankaanvaller na afloop van de partij tegen KV Oostende. "Mijn doelpunt kreeg vandaag jammer genoeg niet dezelfde waarde als tegen Club Brugge."

"We verliezen niet. Dat is het belangrijkste", aldus Edmilson Jr. "Oostende is een ploeg die voor PO1 zal meedoen. Dat lieten ze zien tegen ons. Of wij onze ambitie na de 7  op 9 mogen bijstellen? We blijven het maximum geven. Dit begin is goed."

Die stelling gaat voor mij niet op

Het blijft zomeren in België en daar heef Edmilson Jr. ondanks zijn Braziliaanse roots last mee. "Ik zou het gewoon moeten zijn, maar ik woon al lang in België. Voor mij gaat die stelling dus niet op (lacht)."

"Het zijn vermoeiende wedstrijden in deze tijd van het jaar. Klagen doen we niet. We gaan 90 minuten vol. Daarna is er genoeg tijd om te rusten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties