De Bruyne mag zich opmaken voor toptransfer

De Bruyne mag zich opmaken voor toptransfer
Foto: © photonews

Kevin De Bruyne is al heel de zomermercato voer voor transfergeruchten, maar daar zou deze week een einde aan kunnen komen. Manchester City heeft van hem het laatste transfertarget van de zomer gemaakt en wil ver gaan om hem binnen te halen.

Wolfsburg heeft de voorbije weken er alles aan gedaan om De Bruyne bij de Volkswagenclub te houden. Zelfs een astronomisch bedrag van 80 miljoen euro op zijn hoofd plakken. Maar als City zich met de zaken moeit (lees, de Qatarese eigenaar, sjeik Mansour) is zelfs dat geen obstakel.

Volgens HLN heeft de Engelse club een bod van maar liefst 67 miljoen euro uitgebracht op de Rode Duivel, bonussen en premies inbegrepen. Dat begint dichtbij de gevraagde transfersom te komen.

Debuut tegen Mourinho?

Bij City zijn ze er zeker van dat De Bruyne zal komen en willen ze hem zelfs nog voor zaterdag speelgerechtigd krijgen. Pittig detail: volgend weekend speelt City tegen Chelsea. Indien het deze week tot een akkoord komt, zou De Bruyne dus zijn debuut kunnen maken tegen... José Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties