Vriendin van Depoitre gaat topless en deelt bedgeheimen: "In zijn kampioenentruitje? Neen, dat niet"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 23 reacties
Vriendin van Depoitre gaat topless en deelt bedgeheimen: "In zijn kampioenentruitje? Neen, dat niet"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Ze maakte vorig jaar een opgemerkte intrede in de Belgische voetbalwereld en kroonde zich tijdens het Gala van de Gouden Schoen meteen tot Gouden Pump. We hebben het natuurlijk over Shana Sonck, de vriendin van KAA Gent-spits Laurent Depoitre.

Wel, nu heeft Sonck in P-magazine een boekje opengedaan over wat er zich tussen de lakens met de aanvaller van de Buffalo’s afspeelt. “Seks in Laurents kampioenentruitje hebben we niet gehad. Ik vind het leuker om niets om het lijf te hebben wanneer we elkaar verwennen”, klinkt het.

"Hou zo'n spits maar eens in bedwang"

“Niet dat ik niet van een verkleedpartijtje op zijn tijd hou, maar na onze titelviering zou er waarschijnlijk niet veel van het shirt overgebleven zijn. Hou zo’n spits maar eens in bedwang op zo’n euforisch moment”, grapt Sonck.

Voor de fotoshoot gaf Sonck heel wat van haar lichaam prijs, maar verder zal ze niet gaan. “Volledig naakt is niet aan mij besteed. Zelfs niet als het magazine in kwestie met een mooi aanbod komt. Met een droomreisje naar de VS zwaaien, geeft mij niet meteen zin om mijn kleren voor Jan en alleman uit te spelen”, besluit ze.

 
 

So proud! 🔵⚪️#landskampioen #KAA Gent ❤️👊

Een foto die is geplaatst door Shana Sonck (@shanasonck115) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties