Reactie Mendy legt het uit na zwakke prestatie Essevee

Mendy legt het uit na zwakke prestatie Essevee
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem speelde zijn zwakste match van het seizoen op de Freethiel en mocht dan ook zonder punten terug naar de Gaverbeek. Na de wedstrijd was Formose Mendy de 'Chinese vrijwilliger' om te komen uitleggen wat er allemaal verkeerd liep.

Aernout Van Lindt in Beveren

Het was niet om aan te zien op de Freethiel. Onherkenbaar na vorige week. "We zijn natuurlijk teleurgesteld in het resultaat. Waasland-Beveren was gewoon beter en agressiever. Ze zpelen goed thuis en hebben de supporters achter hen staan", weet Mendy.

"Het verschil met vorige week? Misschien toch de agressiviteit. Daar hebben we het verloren. Nochtans stonden we goed in organisatie na de 1-1 en kregen we ook nog wat kansjes. Maar toen was daar die kopbal van Gano ..."

Dan maar winnen tegen Club Brugge

Het zeer van in Standard kwam ook terug naar boven: "We zijn te ver achteruitgezakt en hebben ze laten komen. We wilden hier een puntje pakken en zullen nu van Brugge moeten winnen."

Door een blessure van Baudry mocht Mendy nog eens spelen: "Het was een verrassing, en toch ook weer niet. Ik heb vorig jaar al een paar keer gedepanneerd op rechtsachter en wist dat ik gewoon mijn werk moest doen. Dat heb ik ook geprobeerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties