Matchwinnaar Trossard ontpopt zich tot supersub: "Dit is een jongensdroom"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Matchwinnaar Trossard ontpopt zich tot supersub: "Dit is een jongensdroom"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week nog mogen starten tegen Westerlo. Nu als invaller het winnende doelpunt maken dat OH Leuven de eerste punten van het seizoen bezorgde. "Voor mij ging een jongensdroom in vervulling", glunderde Leandro Trossard na de 2-0-zege tegen Charleroi.

Diederik Geypen in Leuven

De 20-jarige invaller stond slechts enkele tellen op het veld toen hij voor de beslissende 2-0 zorgde. "Ik kreeg het leer via Le Postollec en probeerde ruimte voor mezelf te creëren. Dat de keeper bij mijn trap niet vrijuit ging, was mooi meegenomen." (lacht)

Voor Trossard meteen zijn eerste goal op het hoogste niveau. "Scoren in de Jupiler Pro League. Dat is een jongensdroom die in vervulling ging voor mij. De goal kon op geen beter moment vallen. We kregen het net fysiek bijzonder moeilijk."

Dit is zoveel plezanter

Tegen Racing Genk een assist, nu een doelpunt. De spelmaker ontpopt zich stilaan tot de Leuvense supersub. "Als ik moet kiezen tussen starten of een avond zoals vandaag, dan ga ik toch voor de laatste optie. Dit is zoveel plezanter", besloot Trossard met de kwinkslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties