Brebels blikt hoopvol vooruit na blessure: "Zelfvertrouwen is niet aangetast"

Brebels blikt hoopvol vooruit na blessure: "Zelfvertrouwen is niet aangetast"
Foto: © photonews

Sebastiaan Brebels is een van de groeibriljanten aan de Gaverbeek. De youngster is na een vervelende sleutelbeenbreuk eindelijk klaar om ook aan zijn seizoen te beginnen.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Ik ben een dikke vier weken buiten strijd geweest. De breuk was meteen proper in orde en op de foto’s was ook alles in orde. Ik ben gewoon slecht gevallen na een tackle tegen Nice", gaf Brebels nog eens tekst en uitleg bij zijn blessure.

"Ik hoorde meteen een krak, maar hoopte eerst nog dat het wel zou meevallen. Maar toen voelde ik een stukje been uitsteken en dan weet je het wel."

"Maar het was mooi in twee. De dag na de breuk was ze al gezet, nu loop ik zoals de wielrenners met een plaatje rond. Dat mag er blijven zitten."

Zaterdag wel zien of ik mag spelen

De blessure kon wel niet op een slechter moment komen. Brebels miste na een goede voorbereiding de kans op een basisstek in de ploeg. Maar misschien is hij nu wél net op tijd terug om de blessure van Aneke op te vangen.

“Of dat een goede zaak is voor mij? Ach, het is aan de coach om te beslissen. Dat zien we zaterdag wel weer, ik weet voorlopig nog niet of ik zal spelen”, houdt hij zich op de vlakte.

Het is nochtans een publiek geheim dat Dury Brebels erg hoog heeft zitten en hem al meermaals omschreef als een groot talent. “Maar de ploeg staat er als geheel. We moeten niet panikeren, we hebben al goede wedstrijden gespeeld. Ons zelfvertrouwen is nog niet aangetast."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties