Reactie Brüls legt vinger op wonde: "We willen tiqui-taca spelen, maar er is geen efficiëntie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Brüls legt vinger op wonde: "We willen tiqui-taca spelen, maar er is geen efficiëntie"
Foto: © photonews

Christian Brüls debuteerde gisteren bij Standard, maar de middenvelder kon niet voorkomen dat er werd verloren tegen KV Oostende. "Ik voel me goed. Voetbal is hetzelfde in België als in Frankrijk, hoor."

Cédric De Volder in Luik 

Christian Brüls gaf na drie minuten al een visitekaartje met een bladgouden randje af op Sclessin. Jordan Lukaku afschudden en meteen scoren. En met een langere teennagel had hij enkele minuten later al roos nummer twee beet. 

"Het was een leuk debuut door dat doelpunt, maar er verandert niets voor de ploeg. We hebben gemorst met de kansen en dan weet je het wel als KV Oostende wel kan scoren."

Brüls legde ook meteen de vinger op de wonde. "Ik heb de indruk dat we tiqui-taqa willen spelen, maar de efficiëntie is er niet. Of ik fysiek in orde ben? Ja, geen probleem. En voetbal is overal hetzelfde, hé."

We spelen donderdag de belangrijkste wedstrijd van het seizoen

Standard leeft dus in een crisissfeertje toe naar de Europa League-wedstrijd van donderdag tegen Molde FK. "We moeten de koppen nu bij elkaar steken. We spelen donderdag misschien de belangrijkste match van het seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties