Einde mercato verandert niets voor Preud'homme: "Vazquez kent de voorwaarden voor een transfer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Einde mercato verandert niets voor Preud'homme: "Vazquez kent de voorwaarden voor een transfer"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Victor Vazquez laat al weken optekenen dat hij er niet mee zit om bij Club Brugge te blijven, maar ondertussen ronselt zijn management wel bij diverse clubs naar een transfer. "De situatie verandert niet omdat het de laatste week van de mercato is", vertelt Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge

Het is namelijk geen geheim dat Victor Vazquez - de aanbiedingen uit de topcompetities bleven uit - zich vooral financieel wil verbeteren. De zaakwaarnemer van de Catalaan trok al naar Saoedi-Arabië om de middenvelder aan te bieden bij diverse clubs. 

En de tijd dringt. Binnen een kleine week sluit de transfermarkt en zonder transfer zit Vazquez minstens tot de jaarwisseling vast op Olympia. "Het is de laatste week van de mercato", zucht Michel Preud'homme. "Dan is het elke keer hetzelfde verhaal."

"Ik heb niet speciaal met Victor gesproken over de transferperikelen. Een profvoetballer moet er maar mee kunnen omgaan. Vazquez kent de voorwaarden voor een transfer. Dat was overigens hetzelfde met Tom De Sutter. Alles werd maanden geleden besproken."

Vazquez kent de voorwaarden voor een transfer

Enig probleem: Vazquez lijkt zonder spelvreugde over het veld te lopen. "Maar er is helemaal geen probleem", besluit Preud'homme. "Soms staat een speler met de armen te zwaaien om de bal te krijgen en schept dat een verkeerde indruk. Meer niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties