Chadli over EL-loting: "Anderlecht is goed te doen hé ... met de Eurostar"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Chadli over EL-loting: "Anderlecht is goed te doen hé ... met de Eurostar"
Foto: © Photonews

Nacer Chadli kwam de geblesseerde Christian Benteke vervangen op de persconferentie na de eerste training van de Rode Duivels. Hij sprak over het begin van zijn seizoen bij Tottenham én over de loting van zijn team tegen Anderlecht.

Aernout Van Lindt in Neerpede

De Rode Duivels waren vandaag te gast op Neerpede, het oefencomplex van Anderlecht. Op 22 oktober komt Tottenham echter langs in Anderlecht voor de derde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League.

"We hebben een erg mooie loting met Anderlecht en Monaco", geeft Chadli toe. "Qarabag, dat is al een eindje reizen dat is wat minder. Maar Anderlecht is goed te doen, met de Eurostar."

Volgend jaar Champions League? Nooit makkelijk

Tottenham wil volgend jaar in de Champions League aantreden: "Maar er zijn zeven ploegen in Engeland die vaak strijden voor die vier plaatsen, makkelijk is het nooit om er bij te zijn."

"Of de Europa League winnen een optie is? Dat is ook een kans om wat te roteren: mensen een kans te geven die tijdens het weekend wat minder spelen. Maar we gaan elke keer opnieuw ook in Europa wel gaan voor het maximale."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties