Ferrera is niet té jong: "In de grootste firma's genoeg CEO's van dezelfde leeftijd"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Ferrera is niet té jong: "In de grootste firma's genoeg CEO's van dezelfde leeftijd"
Foto: © photonews

Na een magere 7 op 18 begint Standard dit weekend met een nieuwe T1 aan deel 2 van het seizoen. Hoe wordt er op de komst van Yannick Ferrera gereageerd in de Vurige Stede? We legden ons oor te luister bij Eddy Janssis.

Door Diederik Geypen

"Wij wensen de heer Ferrera van harte welkom in deze mooie club", opent de voorzitter van La famille des Rouches in gesprek met Voetbalkrant.com. "Hopelijk is dit de juiste beslissing."

"Ik ken Ferrera een beetje van naam. Ik woon in Sint-Truiden en hoorde zijn naam daar wel eens passeren. Ik hoop dat hij de lijn van bij zijn vorige clubs kan doortrekken."

Een trainer werkt zoals een manager

Zijn jonge leeftijd (34, red.) vormt voor Janssis geen probleem. "In de grootste firma's vind je genoeg CEO's van dezelfde ouderdom. Een trainer werkt zoals een manager: hij moet met mensen kunnen omgaan, zijn personeel een bepaalde visie meegeven, etc."

De moeizame seizoensstart lijkt geen cadeau om nu coach van Standard te worden? "Er zijn nog drie spelers bijgekomen. Laten we een oordeel vellen als we hen enkele keren aan het werk hebben gezien. Dan weten we of Ferrera de kern naar waarde kan laten voetballen", besluit Janssis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties