Ferrera enorm ambitieus met Standard: "Maar een zieke man geneest niet op enkele dagen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Ferrera enorm ambitieus met Standard: "Maar een zieke man geneest niet op enkele dagen"
Foto: © Photonews

Yannick Ferrera is de man die Standard naar successen moet leiden. De jonge oefenmeester bewees bij Sporting Charleroi en STVV al zijn kunnen, maar mag het nu bij een topclub proberen. "En dat alleen al vind ik een eer."

"Het is een enorme eer dat een club als Standard voor mij kiest", vertelt Yannick Ferrera op het televisiekanaal van de Rouches. "Ik heb enorm veel ambitie, maar moet alles nog bewijzen."

Ook Ferrera vindt dat Standard veel meer in zijn mars heeft dan hetgeen er de voorbije maanden - of beter gezegd: jaren - is uitgekomen. "Die club, die spelers, die fans,... Zo'n potentieel!"

Die club, die spelers, die fans,... Zo'n potentieel!

"Maar een zieke man geneest niet op enkele dagen tijd", vraagt de coach ook een beetje tijd. "We gaan hard werken om te veranderen. Als je iets uitzonderlijk wil neerzetten, moet je ook elke dag uitzonderlijk goed werken."

Zondag maakt Ferrera zijn debuut met een thuiswedstrijd tegen Sporting Lokeren. "Er is enorm weinig tijd om de match voor te bereiden, maar ik hoop dat we toch al iets kunnen laten zien.

Onze man is ter plaatse om de voorstelling van Yannick Ferrera te volgen! Mis het de komende uren dus niet!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties