Reactie KVK Tienen stunt tegen Beerschot-Wilrijk: "Mooiste moment uit mijn carrière"

KVK Tienen stunt tegen Beerschot-Wilrijk: "Mooiste moment uit mijn carrière"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tienen zorgde voor een eerste stuntje dit seizoen door in eigen huis Beerschot-Wilrijk op 2-2 te houden. Doelpuntenmaker Wanyberg, kapitein Singh en coach Hayen waren dan ook tevreden.

"Ja, dit was een erg lekkere invalbeurt", aldus een gelukkige Brandon Wanyberg tegen ROB TV. De 19-jarige middenvelder van Tienen zorgde voor de 2-2 tegen Beerschot-Wilrijk. "We kwamen gretiger uit de kleedkamers en haalden zo de 0-2 achterstand knap op."

"Dit is voor mij het mooiste moment uit mijn carrière", gaf de doelpuntenmaker nog toe. Kapitein Singh vulde aan: "We gaven twee doelpunten weg en lieten ze te veel komen. In de tweede helft hebben we meer druk gezet en zo konden we toch nog een puntje pakken. We zijn echt trots!"

Het laatste halfuur echt kippenvel

En ook coach Nicky Hayen was enorm tevreden na het gelijkspel: "We hebben gretige invallers die snelheid en kracht brengen. Ze hebben goed gespeeld en het heeft opnieuw opgeleverd. We begonnen nochtans slecht aan de partij."

"Het laatste halfuur was het echt kippenvel. Mijn ploeg heeft een fantastische prestatie geleverd. Ik heb er zelf ook van genoten. We zijn er in blijven geloven en dat heeft een punt opgeleverd. En dat met maar twee dagen rust!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties