Overzicht 2e klasse: Antwerp komt puntenverlies te boven, Cercle geeft zege weg

De voetbalfan kreeg vanavond vier duels uit de Proximus League onder de neus geschoven. Enkel Royal Antwerp FC kon met de volle buit pronken.

Antwerp - WS Brussel 1 - 0

De eerste treffer op de Bosuil viel met de rust in zicht. Na een knappe aanval via Dequevy en Dom scoorde Binst zijn derde van het seizoen.

De Great Old domineerde ook het tweede bedrijf met een resem kansen, maar de score uitdiepen lukte niet. Antwerp rukt met een 10 op 12 verder op.

Cercle Brugge - Geel 3 - 3

Cercle kende een bizarre avond tegen Geel. De West-Vlamingen liepen tegen een vroege achterstand aan na een goal van Allegria. Doumboya en Yagan wisten die achterstand nog voor de rust uit: 2-1.

In het vervolg van de partij dikte Haroun de score al snel aan tot 3-1. De Vereniging op zegekoers, maar Berben en Allegria maakten er nog 3-3 van.