Van Holsbeeck kreeg sms van de Farao: "Hij wordt beter dan ikzelf"

Van Holsbeeck kreeg sms van de Farao: "Hij wordt beter dan ikzelf"
Foto: © Photonews

Na een dikke maand was het gisterennamiddag eindelijk zover: Mahmoud 'Trezeguet' Hassan werd door Anderlecht voorgesteld. Een transfer die geen sinecure was, maar waar toch vrij veel van verwacht wordt, konden we opmerken.

Van Holsbeeck legde de lat meteen hoog door iets te openbaren. "We kregen een telefoontje van Ahmed Hassan, onze ex-speler. Die is meestal niet kwistig met complimenten, maar over Mahmoud zei hij: "Jullie hebben een heel goeie transfer gedaan, hij gaat beter worden dan ikzelf, let er maar op." Ik hoop dat hij gelijk krijgt", zei Van Holsbeeck.

Dat de transfer zolang aansleepte, had verschillende redenen. "Het was niet evident om een akkoord te vinden met Al Ahly, want ze wilden hem eigenlijk niet verliezen. Maar Trezeguet had zelf gezegd dat hij wou komen. En er waren ook zijn problemen met zijn visum."

Iemand in dienst om hem speciaal te begeleiden

Trezeguet krijgt een jaar om zich te bewijzen. Indien Anderlecht tevreden is, kunnen ze de aankoopoptie op hem lichten. Aan de voetbalkwaliteiten twijfelt niemand, het aanpassingsproces is iets anders. Daarom ook dat Anderlecht iemand in dienst nam om hem te begeleiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties