Kompany & De Bruyne, maar evengoed ook Zhukov vanavond ...

Redactie
| 2 reacties
Kompany & De Bruyne, maar evengoed ook Zhukov vanavond ...
Foto: © SC

Morgen treedt AA Gent voor het eerst aan in de Champions League, maar ook vandaag wordt er al ten volle gespeeld op het Kampioenenbal. We overlopen alvast eens de groepen.

Vincent Kompany gaat met Manchester City meteen aan de bak tegen Juventus. Mogelijk krijgt ook Kevin De Bruyne een basisplaats. "We willen aansluiten bij Real, Barcelona en Bayern. Daarmee zetten we met De Bruyne opnieuw een stap", aldus Kompany.

We kijken ook uit naar het debuut van Astana in de Champions League. Ene Georgy Zhukov - uitgeleend door Standard - maakt daar het mooie weer. "Ik wil me tonen aan Standard", gaf die aan in Het Nieuwsblad.

Louis van Gaal's Army

Het leger van Louis van Gaal komt dan weer op bezoek bij PSV Eindhoven. De Lampenclub is klaar voor de ontvangst van de grootmacht van over het Kanaal.

Wat dacht u van Malmö op bezoek bij PSG? Zlatan Ibrahimovic kijkt alvast uit naar de komst van de ploeg uit zijn geboortedorp, maar zal ook geen genade kennen.

En er zijn nog een aantal wedstrijden. Wie ziet u de grootste verrassing uithalen? Speel via ons mee bij Unibet en krijg een bonus van 60 euro. Als Astana wint, wordt dat meteen 840 euro. Ook voor een puntje van Malmö krijg je al 555 euro.

Uiteraard is er ook deze keer een blessuretijdverzekering bij UNIBET.

Wat is Unibet 90+ blessuretijdverzekering?

De volgende verliezende weddenschappen worden tot €100 terugbetaald bij een doelpunt in blessuretijd:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties