Francky Dury: "Wie in Leuven komt winnen dit seizoen ..."

Francky Dury: "Wie in Leuven komt winnen dit seizoen ..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem staat voor minstens een dagje op een gedeelde tweede plaats. Toch is coach Francky Dury nog steeds kritisch voor zijn ploeg, want er liggen nog steeds enkele werkpunten. Zo kroop Essevee in de tweede helft weer iets te veel terug.

Aernout Van Lindt in Leuven

"Aan de rust had ik maar een duidelijke boodschap: blijf op je hoede, maar speel gewoon verder zoals je bezig bent. In het tweede gedeelte van de tweede helft gingen we achteruit", aldus Dury.

"Met de inbreng van Regales hadden we het moeilijk. Het was pompen of verzuipen, erg moeilijk. We hebben zelf niet meer gevoetbald. Ik wilde dat we diepte zochten, maar dat kwam er niet meer van."

We hebben zelf niet meer gevoetbald -

"Ik ben verrast dat we in de tweede helft niet goed waren, maar de eerste helft was wel goed. We liepen goed vrij, we speelden dwingend. Het tegenovergestelde aan wat we na de koffie zagen."

En zo staat Zulte Waregem plots tweede in de stand: "Maar dat telt niet. Wat telt is de eindrangschikking. De tweede plaats doet natuurlijk deugd. Dit was een moeilijke verplaatsing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties