Reactie Knockaert begrijpt er niets van: "Die scheids was een ramp"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Knockaert begrijpt er niets van: "Die scheids was een ramp"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Knockaert was dé man van de eerste dertien minuten van Gent-Standard. Hij verbaasde de Buffalo's met een prachtgoal na een lange rush en scoorde daarna nog eens na handspel. Hij was furieus op de ref die volgens hem de goal te laat afkeurde.

Jordan Horwood in Gent

"We hadden de match in handen", aldus een teleurgestelde Knockaert. "Maar we laten ons ringeloren door een catastrofale scheidsrechter. Hij maakte echt veel fouten, hij deed er twee minuten over om mijn goal te annuleren."

"Pas op, ik zeg niet dat het geen handspel was, maar hij had ook al zoveel tijd nodig om Arslanagic van het veld te sturen. Daarbovenop was de rode kaart voor Dussaut echt schandalig." Knockaert zag dat er meer in zat en maakte snel de eerste goal.

Gent is de beste ploeg van België

"Het systeem dat de coach op de mat legde, maakte het erg moeilijk voor het ongeslagen Gent, toch heeft deze match bevestigd wat ik al dacht. Gen is de beste ploeg van België." De aanvaller van Standard stond deze keer niet op links, maar als tweede spits opgesteld.

"Dat is echt mijn favoriete positie, ik krijg er veel meer vrijheid en kan voor meer gevaar zorgen. Bij Guingamp speelde ik daar ook en scoorde ik heel veel goals." Ferrera heeft het dus gevonden bij de Rouches: "Dit was een nieuw Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties