Musonda Junior: "Ik denk niet dat ik bij Barcelona makkelijker was doorgebroken"

Musonda Junior: "Ik denk niet dat ik bij Barcelona makkelijker was doorgebroken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charly Musonda Junior zit nog steeds te wachten op zijn grote doorbraak bij Chelsea. In de tussentijd was er interesse uit Anderlecht en Barcelona, maar toch verkoos het supertalent om in Londen te blijven.

Musonda zit nog steeds in de wachtkamer, maar zijn geduld lijkt op te geraken. Anderlecht zag wel iets in een huur, sommigen dan toch. "Dat sommigen bij Anderlecht geen terugkeer wilden? Dat is misschien zo, maar er waren nog clubs die me wilden huren. En er zijn clubs die me blijven volgen. Vanaf januari zal ik spelen. Of dat bij Chelsea is, dat zullen we dan nog zien", aldus Musonda in de FAN! van dit weekend.

Ook Barcelona was een optie. "Ik denk niet dat ik bij Barcelona makkelijker had kunnen doorbreken. Toen leek het de ideale club voor jongeren. Maar bekijk Barcelona nu. Je hebt Messi, Neymar, Suarez. Het is voor jonge spelers heel moeilijk door te breken."

"En je moet realistisch blijven. Barcelona is de club van mijn dromen, maar het is ook de grootste club ter wereld, samen met Bayern en Real. Een tussenstap is nodig. En op het vlak van ontwikkeling is Chelsea zo'n tussenstap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties