Bossut spreekt zich uit over verrassing Bruzzese en Rode Duivel Sels: “Ik zit nog in dezelfde lade als hem”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Bossut spreekt zich uit over verrassing Bruzzese en Rode Duivel Sels: “Ik zit nog in dezelfde lade als hem”
Foto: © photonews

Sammy Bossut staat al jaren onder de lat bij Zulte Waregem en is ook dit seizoen één van de beteren bij de fusieclub. Bossut zag echter zijn doublure eerste doelman worden bij Club Brugge, terwijl Matz Sels nu Rode Duivel is.

Tijdens de voorbije jaren was er wel eens sprake van interesse in Bossut, maar hij bleef Essevee al die tijd trouw. “Ach, ik ben hier nog steeds gelukkig en heb nog veel speelvreugde. Als ik hier mijn carrière zou moeten afsluiten, is dat geen enkel probleem", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Over Bruzzese...

“Je moet soms ook wat geluk hebben. Michel Preud’homme en Jan Van Steenberghe hadden nog gewerkt met Seb. Hij ging aanvankelijk naar Club als tweede doelman na Ryan. Ik zou hier nooit vertrekken om ergens op de bank te zitten. Daarvoor speel ik nog te graag.”

Over Sels...

“Ik had misschien wat geluk met de blessures van Casteels en Proto, maar ik denk dat mijn selectie toen (WK 2014, nvdr.) verdiend was. En ik geloof dat ik nog steeds in dezelfde lade zit als Casteels en Sels. Ik denk niet dat Matz voorsprong heeft opgebouwd, al kan Europees spelen een voordeel zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties